Agencija za selidbe Beograd

Agencija za selidbe Beograd

Agencija za selidbe Beograd već više od 5 godina uspešno organizuje selidbe u Beogradu, može se pohvaliti velikim brojem uspešno obavljenih selidbi i zadovoljnih mušterija.

Agencija za selidbe Beograd je tim sastavljen od mladih i dobro obučenih radnika, iskusnih i pažljivih sa Vašim stvarima. Eventualna oštećenja sa nama su svedena na minimum. Koristimo specijalne alate za prenos klavira i ostalih specijalnih tereta. Za terete preko jedno tone posedujemo viljuškar i ručne i hidraulične dizalice. Naša vozila su specijalno adaptirana i pripremljena za selidbe, tapacirana, a u njima se uvek nalazi sva neophodna oprema za selidbe i pakovanje, kartonske kutije, puc puc folija i druga zaštita za vaše stvari. Naša vozila poseduju i hidraulične utovarne rampe za lakši utovar i istovar kabastih i teških stvari.

agencija za selidbe beograd

Ono što je najvažnije za Vas mi smo tu kako bi osigurali sve da vaša selidba protekne na najvišem nivou bez nepotrebnog nerviranja i stresa. Od samog početka selidbe najvažnije je dobro planiranje i komunikacija. Pozovite nas telefonom 062 242 282 dobićete profesionalan savet za selidbe kako da se što bolje pripremite za predstojeću akciju.

Agencija za selidbe Beograd: Proces selidbe Beograd

Naša praksa je da selidbe Beograd uvek dogovaramo na licu mesta, gde će neko iz našeg tima doći kod Vas i izvršiti poptuno besplatnu procenu selidbe. Mi ćemo se u potpunosti prilagoditi svim vašim potrebama i željama, dogovoriti datum preseljenja, adresu utovara i istovara stvari. Izračunaćemo koliko je i kakva vrsta ambalaže i broj kartonskih kutija potreban za selidbu. Pogledati gabarit namestaja i proceniti da li potrebna demontaža nameštaja. Na osnovu količine nameštaja i vaših stvari odrediti optimalni sastav tima za selidbu. Izabraćemo adekvatno vozilo iz našeg voznog parka.

Ako budete imali nekih nedomica po pitanju selidbe uvek nas možete kontaktirati na

  • 062 242 282

Organizujemo selidbe u Beogradu po principu komplentne selidbe gde naša ekipa može sve uraditi što je neophodno za selidbu. Spakovaćemo vaše stvari, natovariti na vozilo, raspakovati na vašoj novoj adresi i pozvati vas da se smestite. Poverite celokupni posao selidbe našoj agenciji za selidbe Beograd. A vi se samo opustite.

Pogledajte još i: Selidbe inostranstvo