Kombi prevoz – selidbe kombijem

Kombi prevoz Beograd za manje količine stvari je veoma pogodan za vrlo gust saobraćaj u Beogradu  zbog prilaza objektima i lakšeg kretanja. Ova usluga je dostupna kako za fizička tako i za pravna lica. Kod zgrada sa lošim kolskim prilazom odabraćemo kombinaciju dva i više kombi vozila. U dogovoru sa Vama isplaniraćemo tačno vreme i potreban broj radnika kako bi se postupak selidbe obavio na najbolji mogući način. Brzina, tačnost, kvalitet i odgovornost su naše osobine. Selidbe kombijem su jako pogodne za studente, samce i male porodice jer su jeftijie od kamionskih selidbi i mogu se organizovati u poslednji čas, baš kako vama odgovara. Uslugu kombi prevozapružamo sa radnicima ili bez u zavisnosti od želje klijenata. Kombi prevoz vršimo brzo i tačno, ako vi ili vaša firma imate potrebu za transportom vlastite robe ili kao što je slučaj sa prodavnicama, salonima namestaja, buticima i slično.

Osim kombi prevoza u Beogradu vršimo i kombi prevoz u inostranstvu i širom Srbije, za Niš, Novi Sad, Kraljevo, Kragujevac, čačk, Valjevo, Jagodinu i ostale gradove Srbije.

kombi-selidbaKamionski prevoz – selidbe kamionom

Često priliko selidbe, ili drugog prevoza robe ste u nedoumici da li treba izabrati kombi vozilo i da li možete spakovati sve vaše stvari koje treba da prevezete. U ovom slučaju ne treba rizikovati da neke stvari ne budu prevežene pa da se za njih naknadno plaćate duplo više od isplaniranog. Zato je tu kamionski prevoz da vas ne boli glava. Kod kamionskog prevoza maksimalno je iskorišćen tovarni prostor, tako da unošenje kabastih stvari može proći veoma lagodno. Kamionski prevoz je jako pogodan za selidbu većih stanova, kuća, apartmana i poslovnog prostora. Tovarni prostor našeg kamiona je posebno tapaciran sa svih strana, tako da će sve stvari i nameštaj biti prevežene i bez najmanjeg oštećenja u toku transporta. Svi naši kamoni za selidbe imaju hidrauličnu utovarnu rampu, što značajno utiče na brzinu selidbe, ali i smanjuje cenu selidbe, jer rampa može da zameni jednog radnika.

Leave a Comment