Kombi prevoz Nemačka

Kombi prevoz Nemačka

Vršimo kombi prevoz za Nemačku i iz Nemačke. Kombi prevoz Nemačka možemo možemo izvršiti u dogovoru sa vama. Medjunarodnu selidbu u Nemačku ili preseliti vaš stan ili firmu iz Nemačke u Srbiju. Kako dosta naših ljudi živi i radi u Nemačkoj, postali smo izverzirani u kombi prevozu za Nemačku ili selidbama za Nemačku, tako da nama možete prepustiti svu brigu oko vaše selidbe.

Kombi prevoz Nemačka: Gradovi

 • Kombi prevoz Berlin
 • Kombi prevoz Minhen
 • Kombi prevoz Frankfurt
 • Kombi prevoz Freiburg
 • Kombi prevoz Essen
 • Kombi prevoz Dizeldorf

Kombi prevoz Nemačka: Usluge

Nemačka je najveći izvoznik, a druga na listi najvećih uvoznika robe. Većina evropskih zemalja najveći obim razmene robe upravo ima sa Berlinom.

Kako bi podržala razvoj i potrebe ekonomije, Nemačka je izgradila jedan od najboljih i najmodernijih transportnih sistema u Evropi.

Nemački autoput, Autoban, jedan je od prvih u svetu i jedini autoput u Evropi na kom ne postoji ograničenje brzine. Vodeni transport u Nemačkoj baziran je na transportu rekom Rajnom i Severnim i Baltičkim morem, a luka Hamburg druga je po prometu robe u Evropi, a sedma u svetu.

Iako je transport robe avionom u većini slučajeva najbrži vid transporta, u Nemačkoj vazdušnom saobraćaju parira železnički.

2 thoughts on “Kombi prevoz Nemačka”

 1. Dobar dan,

  mozete mi reci koliko bi me kostao transport dvaju lezaja /sofe iz Neu-Isenburga (kraj Frankfurta/M.) do Beograda?
  Velicina je ca. 200 x 100 x 60
  Mogu Vam poslati fotografiju, ako je potrebno.
  Optimalno bi bilo, kada bi utovar bio izmedju 26.-29. decembra.

Leave a Comment