Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta su idealno rešenje ako ste ljubitelj umetnina starih stvari i ukoliko vam je dom ispunjen vrednim vrlo starim antikvitetima logično je da ćete brinuti kako ćete sve te stvari prebaciti u svoj novi dom prilikom selidbe.

Antikviteti su stvari koje su vrlo osetljive, velike vrednosti i vrlo stare, koje više nigde ne možete naći. Zbog toga ste pod dodatnim stresom, pa se često rešavate ili da sami sprovedete selidbu ili da je odložite.

Više za time nema potrebe, jer ste upravo otkrili rešenje za sve vaše probleme – nas.

Naša agencija za vas vrši organizovanje selidbe antikviteta na bilo koju lokaciju, gde god poželite. Možete biti sasvim sigurni da su svi vaše vredni antikviteti sigurni sa nama, jer vodimo računa o svakoj i najmanjoj sitnici, kako bismo sve vaše stvari pažljivo preselili u vaš novi dom.

Za nas radi tim nastručnijih i najpažljivijih ljudi koji ste ikad videli, tako da možete da se opustite, svi vaši antikviteti su u sigurnim rukama.

Pored organizovanja selidbi aktikviteta, možemo da vam obezbedimo u dopunske usluge, ukoliko vam budu potrebne (pod time podrazumevamo usluge pakovanja, transporta, utovara, istovara i svih onih usluga pratećih koje mogu da pomognu prilikom selidbe).

Leave a Comment