Kombi selidbe

Kombi selidbe

Naša agencija Vam nudi uslugu kombi selidbe u Beogradu i celoj Srbiji. Kombi selidbe jesu najpovoljniji i najbrži način selidbe. Kombi vozila su pogodna za selidbe manjih stanova i kuća, kancelarija, lokala; za prevoz određene količine i vrste tereta, odnosno stvari. Nesmetano se mogu kretati i kroz sam centar grada a za transport po Srbiji nema bržeg i efikasnijeg rešenja. U situacijama kada je zbog specifičnosti saobraćaja u širem centru grada obavljanje selidbe kamionom otežano ili nemoguće a u pitanju je veća količina stvari,najednostavnije rešenje je obaviti selidbu kombijem u 2-3 ture. Treba napomenuti da cena te usluge u krajnjem slučaju može biti ista,ako ne i povoljnija u odnosu na cenu selidbe kamionom.

Primeri cena za kombi selidbe:

  • kombi prevoz jednog komada bele tehnike,sa našim utovarom i istovarom-cena je 3000rsd
  • kombi prevoz jednog komada nameštaja,sa našim utovarom i istovarom-cena je 3000-3500rsd
  • kombi prevoz ugaone garniture sa našim utovarom i istovarom-cena je 3500rsd
  • kombi prevoz trosed, dvosed,fotelja, frižider, veš mašina, sudo-mašina, šporet, 2-3 komada manjeg nameštaja i 15-ak kutija sa stvarima-cena je 5000rsd

* Cene su na bazi nošenja stvari do drugog sprata, u slučaju malog lifta ili nepostojanja istog. Takođe,cene važe za kombi prevoz na užoj teritoriji Beograda (npr Železnik-Karaburma, Mirijevo-Zemun itd.). Za dodatne informacije u vezi cene selidbe možete nas slobodno kontaktirati.

Leave a Comment