Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe kao i selidba kombijem u drugim gradovima Srbije najbolje je rešenje za transport robe manjeg gabarita, pre svega zbog nedostatka parkinga, zabrane kretanja kamionima, kao i uskih i jednosmernih ulica u gradu.

Naša firma za transport i kombi prevoz robe može Vam obezbediti siguran prevoz robe kombi vozilima koja su opremljena svom pratećom opremom neophodnom za efikasne selidbe.

Uspešno organizujemo selidbe stambenog prostora, kao i selidbe za firme prilikom kojih obezbeđujemo posebne kutije za pakovanje, pa je mogućnost oštećenja ili gubljenja bitne dokumentacije tokom selidbe veoma mala.

Kombi prevoz robe: Usluge

  • kombi prevoz stvari
  • kombi prevoz nameštaja
  • kombi prevoz kancelarije
  • kombi prevoz skladišta
  • kombi prevoz garaža
  • kombi prevoz robe

Ako imate veliku količinu stvari koje Vam nisu potrebne, pozovite našu ekipu, jer je odvoz nepotrebnih stvari takođe jedna od usluga koju Vam možemo ponuditi.

Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja. Profesionalci u našem timu godinama obavljaju ove poslove, pa im danas montaža i demontaža nameštaja ne predstavljaju problem i to mogu odraditi brzo i lako.

Pristupačne cene kombi prevoza i odgovornost u radu do sada su nam obezbedili veliki broj zadovoljnih klijenata čije preporuke najbolje govore o našem poslovanju.

Potrebno je da nas kontaktirate nekoliko dana ranije kako bismo utvrdili lokaciju, relaciju, količinu robe i način prevoza. Upravo ovi faktori utiču i na formiranje cene i načina transporta i selidbe.

Ukoliko vam je potrebna selidba Beograd, kontakirajte nas na: 062 242 282

Leave a Comment