KREVET KOJI STVARA SOBU U SOBI

KREVET KOJI STVARA SOBU U SOBI

Modularna soba unutar sobe, predstavlja koncept koji se nalazi u centru pažnje poslednjih nekoliko godina i mnogi dizajneri i proizvođači nameštaja shvataju da je ovo lako izvodljivo, prilagođavajući svoje komade modernom načinu života.

Mnogi od nas se dosta sele i naše potrebe za stalnim životnim prostorom se razvijaju tokom vremena. Ovo je posebno tačno za decu i tinejdžere. Komplet nameštaja koji radi za vas kada imate šest godina, gotovo sigurno neće biti pogodan u uzrastu od šesnaest – ili hoće?

Zajedno sa NOOK krevetom, koji je plod saradnje dizajnera Karlosa Tiskara i proizvođača nameštaja kompanije JJP, dolazi bukvalno, beskrajan niz mogućnosti, jer je ovaj nameštaj potpuno prilagodljiv i može se transformisati u šta god poželite. Bazu ovog nameštaja čini dupli baldahin krevet sa jednostavnim metalnim ramom koji omogućuje povezivanje različitih aksesoara, za šta je potreban samo jedan osnovni ključ.

“Nook sa svojom esencijalnom strukturom, dostupnom u crnoj ili beloj boji, deluje robusno i može biti opremljen sa nekoliko elemenata nameštaja bez ikakvog montiranja na zidove”, izjavio je Tiskar. “Ova mogućnost transformiše Nook krevet u posebno mesto za spavanje, učenje, igranje ili odmaranje sa prijateljima.”

Leave a Comment