AYA – KOLEKCIJA NAMEŠTAJA OD RATANA

AYA – KOLEKCIJA NAMEŠTAJA OD RATANA

Vrednosti koje ceni iskoristio je za dizajniranje proizvoda koji imaju značenje za razliku od onih iz masovne proizvodnje. Kompanija Vincent Sheppard angažovla je mladog belgijskog dizajnera kako bi zajedno kreirali kolekciju AYA, lansiranu u sklopu Verbumovog brenda Livable. Kolekcija iz dva dela sastoji se od fotelje i kompleta polica, koji su dizajnirani od ratana, dok se fokus prebacuje na industrijske metale, dodate u vidu akcentnih karakteristika.

Ako vam je potrebna selidba kombijem, mi vršimo kombi prevoz svih vrsta selidba.

Fotelja sadrži kreativne, gotovo geometrijski tkane obrasce u ratanu, koji je lokalno razvijan i baziran na tehnikama ručne izrade koja poreklo duguje jednoj maloj filipinskoj zajednici. Metalni ram ističe prirodne materijale, stvarajući savremen izgled sučeljen rustičnom i belgijske teksile koji pružaju komotnu bazu mesta za sedenje. Svi materijali uključeni u dizajn pružaju predivan kontrast jedni drugima, a sam stil fotelje je moderan, dok ratan, sa druge strane, privlači pažnju i unosi narodni osećaj.

Komplet stolica takođe prati sličnu šemu dizajna. Horizontalni redovi ratana pružaju policama grafički izgled, ali, isto kao i kod fotelje, metalna baza pruža industrijsku lepršavost. Svakako se radujemo sledećim kreacijama ovog dizajnera i nadamo se da će kreirati više komada za ovu kolekciju.

Izvor: moj enterijer

Leave a Comment