KREVET KOJI PRUŽA PRIVATNOST

KREVET KOJI PRUŽA PRIVATNOST

Uvek pominjemo ljubav prema dremanju i zahvaljujući različitim kompanijama mi imamo mogućnost da uživamo u stvarima koje spavanje i odmor čine još boljim…

Privacy Pop je upravo jedan od takvih proizvođača koji je došao na ideju proizvodnje The Bed Tent kreveta. Ovaj nameštaj nudi odvojeno i privatno mesto koje omogućuje bolji san tokom noći ili vremena koje provodite u dremanju i odmoru. Ovaj krevet je dizajniran kako bi sarađivao sa ramovima i dušecima koje već posedujete u svom domu i može doći u bilo kojoj veličini tako što ubacite svoj dušek unutar ovog šatora koji pre toga namestite na svoj postojeći ram.

Bilo da je u pitanju neko ko deli sobu ili osoba koja jednostavno voli dodatne solucije, The Bed Tent ne pruža samo uvećanu privatnost, on takođe pomaže umanjivanju ambijentalnog osvetljenja koje dolazi iz prostorije u kojoj je krevet smešten. Postoje ulazi sa obe strane koji se mogu podići uviti na gore ili spustiti radi više privatnosti i oba krila ovog šatora/kreveta sadrže malene prozore pomoću kojih možete kontrolisati količinu vazduha i svetlosti.

Izvor: Moj enterijer

Leave a Comment