Kako da iskoristite stare kuhinjske sitnice

Kako da iskoristite stare kuhinjske sitnice

Verujete da je nova godina vreme da se raščisti sa starim stvarima, naročito sa onima koje su vam višak, o koje se svakodnevno saplićete i koje su još uvek u vašem domu samo zato, jer vam je žao da ih bacite. Možda biste mogli da učinite nešto kreativno što će vas istovremeno osloboditi starih stvari, ali što neće značiti i da se sa njima zauvek rastajete.

Stari kuhinjski predmeti, obično su prvi na udaru kada je reč o uklanjanju starih stvari. Nove šoljice bi trebalo da dobiju počasno mesto među kuhinjskim elementima, ali to bi značilo, da bakin escajg mora pravac u đubre. Ne mora da znači! Ako starim stvarima date novu namenu, ako ih samo malo rearanžirate, one bi mogle da posluže za nešto drugo, i tako biste uspeli da ih lišite kontejnera, i da one budu sa vama još neko vreme, ili još mnogo godina koje vas tek čekaju.

Neke od pametnih i kreativnih ideja za dekoraciju stana predmetima koje zasigurno već imate nalaze se u našoj galeriji. Pogledajte kako da napravite zanimljive svećnjake, vaze i druge dekorativne predmete od starih stvari.

Izvor: CityMagazine

Leave a Comment