KUĆNI NAMEŠTAJ U OBLIKU SLAGALICE

KUĆNI NAMEŠTAJ U OBLIKU SLAGALICE

Piece Furniture predstavlja umetničke predmete inspirisane slagalicama i kolekciju nameštaja koja po potrebi postaje pravi umetničko delo…

Kompanija Craft Combine je smislila dovitljiv način da transformiše vašu uramljenu umetnost u funkcionalni nameštaj koji je potom opet moguće vratiti u prethodnu formu, u slučaju da je to ono što želite.

Pogledajte još i: Kombi prevoz Beograd

Serija komada nameštaja Piece Furniture se sastoji od tri vrste dizajna, od kojih je svaki kreiran komponentama nalik slagalici uokvirenoj ramom za slike. Unutar rama postoje svi elementi za stvaranje skulpturalnog nameštaja. Možete kreirati nameštaj sklapanjem pojedinačnih grafičkih komada koji se uklapaju u određenu temu serije, a ako ih ponovo razdvojite u delove i postavite u ram, možete ih koristiti kao zidnu sliku.

Svaki od finiširanih proizvoda poseduje potpuno drugačiji izgled i kombinaciju materijala koja je inspirisana različitim temama: gradova – u mesingu i akrilu, mora – aluminijuma i stakla, planina kreiranih od drveta i kamena. Dizajneri su u suštini pokušali da istaknu karakteristike svakog komada svog nameštaja kombinovanjem različitih materijala zajedno.

Piece Furniture kolekcija preispituje odnose između grafičkog dizajna i funkcionalnog proizvoda koji koriste ram kao medijum između njih. Svaki komad nameštaja iz ove skupine je stvoren od manjih delova i poseduje svoju uikatnu strukturu.

U slučaju da želite umetnički predmet urbanog pejzaža, City predstavlja prvi komad kolekcije koji je kreiran od mesinga u akrilu. Asimetrični oblici i uglovi oponašaju obrise grada, dok odvažne boje podsećaju na njegove neonske reklame i svetlo.

Sea je komad nameštaja iz kolekcije koji je napravljen od aluminijuma i stakla, sa bojama koje podsećaju na morske talase. Sea je veoma dopadljiv sto koji je predivan i eteričan u isto vreme. Ovaj primerak je uramljen i takođe može služiti kao umetničko delo.

Mountain je treći segment ove kolekcije koji može biti uramljen i delovati kao slika inspirisana prirodom. Ovaj nameštaj je stvoren upotrebom kamena i drveta, a njegove boje podsećaju na planinske pejzaže i bujne šume.

Izvor: moj enterijer

Leave a Comment