PIKNIK STOLOVI ZA ENTERIJERE

PIKNIK STOLOVI ZA ENTERIJERE

Postavite spoljni sto u svoj kuhinjski ili trpezarijski prostor u enterijeru. Bilo da je ovaj sto obična replika vašeg omiljenog stola u prirodi ili ste se jednostavno opredelili da modernizujete svoj prostor uglađenim stilom, definitivno ćete obožavati novonastalu površinu u svojoj kući i provoditi u njoj mnogo vremena.

lakirani ili reciklirane piknik stolove

Postoji mnogo nijansi laka i farbi, a mnogi tonovi recikliranog drveta, između kojih je moguće izabrati, mogu vam pomoći da se lako opredelite za pravu boju i izgled. Lakirani ili reciklirani piknik stolovi mogu svakom prostoru pružiti rustičan dodir i takav sto će definitivno izgledati podjednako elegantno i organski u rustičnoj ili ruralnoj kuhinju. Zapravo, ove stolove možete postaviti u bilo koji enterijer koji posedujete, bio on moderan ili minimalistički, industrijski ili bilo koji drugi, a što više kontrasta postoji, to će izgled biti bolji. Na primer, možete nabaviti i pomešati rustično ofarban i moderan sto, sa minimalističko belim stolicama ili čak rozom sofom.

Izbeljeni piknik stolovi

Izbeljeni ili belo ofarbani trpezarijski stolovi i klupe izgledaju veoma udobno i savršeno pogodni retro i shabby chic prostorijama. Oni izgledaju neverovatno lepo u boho, rustičnom ili shabby chic enterijeru i sve što bi trebalo da uradite jeste da izbelite nameštaj sami. Kako biste dostigli neodoljiv boho izgled, prekrite svoj sto odvažnim stolnjacima sa različitim obrascima, a na vaše klupe prekrite lažnim krznom. Nisu vam potrebne klupe u istom stilu, ako želite da postignete boho izgled, bolje vam je da odaberete neke tapacirane i šarene detalje vaših stolica i mesta za sedenje.

Ofarbani sto  za piknik

Ofarbani piknik stolovi pružaju vašem enterijeru veoma dopadljiv izgled. Različite nijanse plave se savršeno uklapaju u primorske enterijere, samo dodajte plave ili bele stolice modernog dizajna radi kontrasta. Različite nijanse zelene će podsećati na svežu travu i učiniti da se osetite kao u prirodi. Razmotrite farbanje stola i klupa u neku od nijansi zelene boje, koja je inače izabrana za boju 2017. godine. Jarko roza boja je veoma glamurozna i stolovi koje ona krasi postaju fokalna tačka svake trpezarije bilo kog stila.

Izvor: Enterijer

Leave a Comment