KOMBINOVANI STO ZA MALE STANOVE

KOMBINOVANI STO ZA MALE STANOVE

Sa toliko mnogo mogućnosti za rad od kuće koje postoje danas, postoji mnogo prednosti i vrlo malo mana koje dolaze zajedno sa tim…

Međutim, najveći problem predstavlja nedostatak prostora. Veoma je teško pronaći stan koji nudi dovoljno površine za rad i život. Celerina sto je dizajnirao Demijen Regamej za kuću Reinhard AG Sachseln i namenjen je upravo malim stanovima.

Na prvi pogled, primećuje se predivan dizajn čvrstog orahovog stola sa detaljima koji su ugravirani u čeličnim ili drvetom obloženim nogarama, savršenim za zabavu ili prijatan obrok kod kuće. Šta se krije ispod ovog dragulja od stola?

Pogledajte još i: Kombi selidbe

Na njemu možete primetiti kožni sigurnosni pojas, hidraulični sistem koji otvara ploču stola, pretvrajući ga u zadivljujući, moderni kancelarijski sto opremljen prostorom za skladištenje, opcionim magnetnim daskama i sistemom usmeravanja kablova.

Ovo je savršena solucija za održavanje vešeg poslovnog prostora skrivenim i van puta, onda kada završite posao na kraju dana. Dizajn ovog stola je inovativni odgovor trenutnom trendu u kome ljudi imaju sve više prilika da rade od kuće, ali da pritom nemaju celokupnu prostoriju koja je posvećena tome.

Izvor: moj enterijer

Leave a Comment